ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ Β' Κύκλος

Εξοικονομώ Κατ΄οίκων


Β κύκλος

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε τη μετάθεση για το Σεπτέμβριο της έναρξης υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον β' κύκλο του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ' οίκον II.

Το Εξοικονομώ Κατ' οίκον είναι ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα το οποίο παρέχει υπό προϋποθέσεις οικονομικά κίνητρα στους ιδιοκτήτες ακινήτων να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους μέσα από συγκεκριμένες και επιλέξιμες δαπάνες, εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του ακινήτου τους. Ο μέγιστος προπολογισμός των δαπανών αναβάθμισης φτάνει τις 25000 με επιδότηση έως 70% για κατοικίες και διαμερίσματα.

Για να δείτε τον οδηγό εφαρμογής του προγράμματος πατήστε ΕΔΩ

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού στο 6973069277

Θα σας επισκεφτούμε στην κατοικία σας, θα εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση για εσάς εντελώς δωρεάν.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Εξοικονομώ με όλους τους τύπους ηλιοθερμικών συστημάτων (ηλιακός θερμοσίφωνας, κεντρικά ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας).

Αλλάξτε ηλιακό θερμοσίφωνα ή εγκαταστήστε έναν ηλιακό με δωρεάν επιδότηση από το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατοίκων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αντικαταστήστε τον παλιό λέβητα πετρελαίου κεντρικής ή ατομικής θέρμανσης με κεντρικό ή ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Δίνεται η δυνατότητα από το πρόγραμμα για δωρεάν επιδότηση αντικατάστασης του υπάρχοντος συστήματος θέρμανσης με ατομικό επιτοίχιο λέβητα φυσικού αερίου. Συμπεριλαμβάνονται το κόστος μελέτης και εγκατάστασης του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Αντικαταστήστε το σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας με αντλία θερμότητας με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70% σε σχέση με το πετρέλαιο. Το σπίτι, διαμέρισμα, πολυκατοικία μπορεί να επιδοτηθεί δωρεάν με το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης μιας αντλίας θερμότητας συμπεριλαμβανομένων όλων των σωληνώσεων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Οι αντλίες θερμότητας είναι μια πολύ καλή λύση στο θέμα της θέρμανσης και με την επιδότηση του προγράμματος ξεπερνάμε το αρκετά υψηλό κόστος αγοράς.

Αντικαταστήστε το παλιό σύστημα θέρμανσης του σπιτιού σας με συστήματα θέρμανσης με βιομάζα και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αυτοί οι τρόποι θέρμανσης περιλαμβάνουν συστήματα που χρησιμοποιούν ξύλο, πέλλετ και βιομάζα για την θέρμανση του χώρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια απλή και κατανοητή ενημέρωση, για την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου σας, εντελώς δωρεάν!